Schrijfdans

Agenda 2021 

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Leuk!  afspraak  maken?Stuur me een app dan maken we een vrijblijvende afspraak 


ALLE groeps LESSEN BUITEN CORONA PROOF


Individuele coaching


Ma,Di,Do,Vr op afspraak


Aandacht Werkt vol

5-8 jaar huidige groep

Maandag les 

4 tot  5 uur


Aandacht Werkt vol

8-11 jaar op dinsdag

8 weekse training,

4 tot  5 uurRekenbootcamp


woensdag 

Bootcamp 1 vol

kwart over 2 tot kwart over 3 

Bootcamp 2 vol

 4 uur tot 5 uur


vrijdag 

Bootcamp 3 1 plek

kwart over 2 tot kwart over 3 


donderdag 

Schrijfdans sensorische integratie 2 plekken

3- 12 jaar 

4 tot kwart over 5Vrijdag

Reis door het lichaam vol

5, 12 maart 

 4 tot half  6 


nieuwe groep:

Reis door het lichaam plek  2 plekken

19 maart 
Rekenbijles 1 op 1


De tafels en deelsommen

automatiseren


Ma,Di,Do,Vr op afspraak
Schrijfdans

Donderdag 4 uur tot kwart over 5 

4, 11, 18, 25 maart 

1, 8, 15, 22 april


leeftijd: 3-8 jaar

max 5 kinderen


Krabbelen, schrijven, tekenen, dansen en spelen.

Ik geef kinderen de ruimte om te kunnen leren en experimenteren op hun eigen manier. De kinderen mogen met verf, zand en water werken.  We leren elke les een liedje, wat ontspannend werkt.  Ontspannend werken helpt de motoriek de ronde en puntige vormen te automatiseren waardoor de motoriek verbetert. Spelen met scheerschuim en zand is goed voor de sensorische integratie. De grote bewegingen zijn goed voor het evenwicht. Het spelenderwijs werken geeft de kinderen veel plezier.


130 euro voor 8 lessen 

 een creatief

cadeautje voor elk kind🎁

Er zijn nog 2 plekken

https://dansendleren.nl/contact/inschrijven-voor-aandacht-werkt

Sensorische integratie

Door het bewegen krijgen we informatie van onze spieren en gewrichten over onze houding en bewegingen. Hierdoor is bewegen leuk, let je op wat je aan het doen bent en kun je dingen leren.


Tactiel overgevoelig

Deze kinderen zijn gevoelig voor aanraken Aangeraakt worden, op schoot zitten en knuffelen vinden deze kinderen niet prettig. Daarnaast zijn ze vaak heel kieskeurig wat betreft het eten, hun kleren, die ze al gauw ervaren als ‘kriebelig’.  Spelen met water, zand, klei en verf is meestal niet favoriet.  Tactiel ondergevoelig

Hierbij merkt het kind nauwelijks dat het wordt aangeraakt, of dat het zelf iets aanraakt. De zintuigprikkels geven te weinig informatie door. Hierdoor ‘bestuurt’ zo’n kind zijn eigen lichaam minder goed, waardoor het onhandig is en zich bijvoorbeeld gauw stoot. Zulke kinderen spelen juist wel graag met ‘vieze’ materialen zoals zand, klei en verf.

Vestibulaire overgevoelig

Een dergelijk kind is heel gevoelig voor bewogen worden. Zijn zintuigprikkels reageren bij de geringste beweging of verandering van houding. Bewogen worden, stoeien en andere wilde spelletjes vindt hij niet prettig. Hierdoor komen deze kinderen wat angstig over en zijn zij meestal minder bewegelijk dan anderen.

Vestibulaire ondergevoelig

Zo’n kind merkt te weinig wanneer het wordt bewogen. Zijn zintuigprikkels geven te weinig informatie door. Bewogen worden, schommelen, stoeien en andere wilde spelletjes zijn favoriet. Zulke kinderen zijn vaak echte waaghalzen en voortdurend in beweging.Dieren geschilderd door Leonie van Bentum 

https://deconceptkamer.nl 

Foto gemaakt door Annelien Nijland 

https://www.anneliennijland.nl

Kinderen zijn model voor de fotoReviewWe hadden niet durven dromen dat de lessen bij Mirjam zo'n groot verschil zouden maken voor onze dochter en voor ons als gezin. Mirjam is een unieke vrouw, gericht op je kind, persoonlijke benadering en altijd benaderbaar (ook voor vragen buiten "werktijd"). 


Zoals onze dochter het zelf omschrijft "Mirjam leert me om rustig te worden". Mirjam ziet je kind, accepteert je kind en past zich aan zodat je kind een fijne omgeving bij haar heeft. Waar we dachten dat onze dochter vooral veel zou huilen tijdens de les en er niet heen zou willen, is het tegenovergestelde waar: ze gaat graag naar Mirjam en geniet van de "lessen". 


Voor ons brengt Mirjam ons veel: Onze dochter zit beter in haar vel, is minder gefrustreerd, staat positiever in het leven en heeft zelf handvatten om boosheid om te buigen naar taal en rustiger te worden: zo waardevol voor nu en in de rest van haar leven. 

We zijn gestart met Aandacht Werkt, en nu met Dansend Leren. 


Mirjam een dikke pluim en dankjewel!