Bijles in Mirjams keuken


Herken je iets, van je kind,  in de woorden van hieronder?

Bewegelijk. Creatief. Moeite met de tafels leren. 

Het automatiseren komt nog niet op gang. Faalangst. Gevoelig voor sfeer en kritiek. De basis van het rekenen is nog niet stevig. Woorden worden nog niet goed opgeschreven. Thuis zie je een creatief kind en school ziet iets anders. Het tempo in rekenen kan hoger.

Ik noem dat enthousiast en lekker actief. Jouw kind is eigen en leert op de eigen manier. Oordelen en labels? Daar heeft je kind niets aan, maar wel ontdekken op welke manier je kind leert. Dat kan! Bij mij!

Rekenen, taal, schrijven, lezen en een vleugje mindfulness in de keuken bij juf Mirjam. Het plezier in leren komt weer terug! Cijfers stijgen en het zelfvertrouwen groeit.

Past het schoolsysteem niet bij jouw kind?

Ik heb 26 jaar voor de klas gestaan en ik weet dat het is moeilijk voor een leerkracht om voor elk kind het juiste te bieden.

Scholen werken vaak vanuit de methode. Logisch want zo weet de leerkracht dat alle leerstof aan bod komt.

De leerkracht werkt met een grote groep kinderen en probeert er het beste van te maken.


Nu werk ik in mijn keuken met 4 kinderen. We hebben alle tijd om plezier te maken en om naar elkaar te luisteren. Kinderen ervaren de bijles als een gezellige middag. Door het plezier staan de kinderen open voor het leren. Kinderen voelen zich gezien. Ouders worden gehoord. De cijfers gaan omhoog op school. Kinderen krijgen zelfvertrouwen.

Heb je belangstelling? App me dan hebben we het snelste contact. Groet juf Mirjam

Hoe werkt de bijles in Mirjams keuken?

Jouw kind oefent de lesstof van de basisschool: (spelling van woorden, de breuken, procenten, deelsommen, decimalen en de tafels)

tijdens activiteiten die passen bij zijn of haar interesse: koekjes bakken, voetballen, zagen, tekenen, muziek, pizza maken.


Dat geeft plezier en  zelfvertrouwen!

De mier werkt graag samen.

Hij is handig en sterk.


Wat kunnen we leren van de mieren? Kinderen leren in de les dat het belangrijk is om te leren samenwerken en vriendelijk te zijn. Voor de ander en voor zichzelf. 


Kinderen leren de basisschool lesstof én een prettige, opbouwende levenshouding: Jij bent een goed kind, jij mag gelukkig zijn. Een samenleving wordt gevormd door stevige, vriendelijke mensen. Voor pesten en voordringen is in mijn keuken geen plaats. Wel mogen we eindeloos oefenen in vriendelijk zijn en stevig staan, want ik geloof in jouw kind.

Leg eens uit, waarom zo actief en bijzonder?

  • De hersenen worden door activiteiten geprikkeld en gaan open staan om iets te leren.
  • Tijdens het bewegen worden hersenen gestimuleerd de concentratie en ontspanning verhoogd, er ontstaat een optimale leersituatie.
  • Kleur en creativiteit maakt leren aantrekkelijk. Bijzondere dingen kunnen kinderen makkelijker onthouden.

Contact met de ouders?

Je krijgt na de les een app met film, foto en uitleg over de les. We houden kort contact, is er iets voorgevallen dan hoor ik dat graag. Is er iets dat geleerd moet worden die week, dan hoor ik dat ook graag. Ouders vinden het directe contact via de app fijn en genieten mee met alle leuke activiteiten. Ik hoor het graag als er mooie resultaten zijn behaald.

Bijles in Mirjams keuken

Voor welke leeftijd?

Kinderen in de basisschoolleeftijd.

Wanneer?


Maandag

15:30-17:00


Dinsdag

15:30 - 17:00 uur


Woensdag

15:30 - 17:00 uur


Vrijdag, 

15:30-17:00 uur

-----------------------

Data ruilen?

Je kunt ruilen met een andere dag.

In overleg met de app

06 47094442

Ja ik wil die proefles!

Ter waarde van €16,50


Individuele les: dag/uur in overleg, bv onder schooltijd. 

-----------------------

Hoe groot is de groep? 

4 kinderen per groep.

Kan iedereen meedoen?

We starten met een intake gesprek. Zo leren we elkaar kennen. In dit gesprek kijk ik wat jouw kind al kan en of ik het nog wat leren kan. Daarna kijk ik of jouw kind in een groep past. Daarna hoor je of je kind wel of niet mee kan doen. 

Dit zijn echt heerlijke appjes om te onvangen:

¨Mirjam je raadt het nooit, mijn dochter had een 10!  De 10 is niet het belangrijkste, ze weet nu dat ze echt iets kan!¨