Privéles

Privéles in Mirjams keuken

Samen met je kind gaan we op een creatieve manier aan de slag.

Passend bij jouw kind. Op het inschrijvingsformulier kun je aangeven waar je kind nu nog moeite mee heeft. Jij als ouder kunt me iedere week, via de app, of bij het wegbrengen, vragen om ergens extra aandacht aan te geven.


Ik geef les in alle basisschoolvakken en leer jouw kind dat leren echt leuk is!

Samen zoeken we naar de manier van leren die past bij jouw kind.


Dansend Leren is bewegend leren met aandacht voor jouw kind.


De interesse van jouw kind staat centraal.


🤸 bewegen,

🧑‍🍳 bakken,

🖌 tekenen.


Ieder kind heeft een ander leerdoel. Dat kan vanalles zijn:

🤩 de motivatie weer vinden om te gaan leren,

🎯 het oefenen van de leerstof,

🔢 strategie stap voor stap aanleren,

💝 ontspannen en blij leren.


Verandering 

Humor en de leuke activiteiten doorbreken aangeleerde patronen. Na een les zie je meestal al verandering: ´Hé ik kan leren en de juf vindt mij echt de moeite waard.´ Dit is geen trucje, dit is zoals het is. Ik hou ontzettend veel van de kinderen en van de ouders.

Samen met jarenlange ervaring en mijn focus op 1 groep of 1 á 2 kinderen per dag lever ik speciale aandacht en leveren we samen geweldige resultaten.


Prijzen privéles


Na de les krijg je een verslag en een betaalverzoek.

In de algemene voorwaarden kun je meer details lezen.


€ 1 per minuut, start vanaf dat we echt wat gaan leren. Ik neem de tijd om er even in te komen, ik noem dat babbeltjes tijd, dat geeft mij de ontspanning om niet direct als een raket van start te gaan. Jouw kind kan eerst even fijn vertellen.


30 minuten € 25

45 minuten € 37,50

60 minuten € 50


Privéles op de vrijdagmiddag ( wachtlijst) voor 1 gezin.

Het is ook mogelijk om mij op de vrijdagmiddag voor jouw kinderen te boeken.

Ik kan jouw kind of kinderen van school halen, de middag spelen en werken. Leerzame en ontspannen naschoolse opvang.  Er is van alles mogelijk. Jij kunt iedere week aangeven wat nog extra aandacht nodig heeft en ik ga met jou kind spelenderwijs de leerstof aanbieden. 


De bijles is inclusief het gebruik van de online taaltraining van 📚 🐦LeesMees. Jouw kind kan in de les en thuis toetsen maken voor begrijpend lezen en allerlei extra´s op het gebied van  taalvaardigheid, grammatica. Én je kind leert oefenen in het maken  van toetsen. Kijk maar eens op de site  https://www.leesmees.nl/